Histamin

Dobry den , mam podezreni na histaminovou intoleranci ,je mozne zjistit testy jestli ji mam ? Moje lekarka mi odmitla test udelat s tim ze mi to stejne k nicemu nebude kdyz budu vedet jake mam hodnoty . Dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Dobrý den, laboratoř je pomocná informace, stanovuje se enzym diaminioxidáza, provádí každá větší imunologická laboratoř.

MUDr. Jindřich Lahovský
MUDr. Jindřich Lahovský

Specializace: Alergologie a klinická imunologie
Pracoviště: Ordinace pro alergologii a lékařskou imunologii, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
intolerance antihypertenziv | Od: Olga | 24.2.2016 09:45
Již 15 let měřím tlak 210/130. Vystřídali mi
celkem 15 druhů antihypertenziv. Nejen, že se
mi po nich tlak drží ve stejných hodnotách, ale
ještě se přidávají další nepříjemné projevy,
jakými je střídání zimnice se silným pocením,
silné bušení srdce a bolestí hlavy. Ani po podání
dvojnásobné dávky Tenziominu tlak nepoklesl
pod 190/110. Váhu mám 55 při výšce 164,
nekouřila jsem nikdy, snažím se o pohyb i přes
obtíže. Všechna vyšetření, která byla možná v
souvislosti s TK udělat (alespoň to tvrdí
odborníci), jsou v naprostém pořádku. I UTZ
srdce ukázal vše OK i po tolika letech a tak
vysokém TK. Opomnělo se na něco?
reagovat
re:intolerance antihypertenziv | Od: uLékaře.cz | 1.3.2016 11:00
Dobrý den, děkujeme za dotaz. Avšak aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás, abyste dotaz
zkopíroval a vložil jej přímo do poradny na těchto
stránkách:http://www.ulekare.cz/poradna-
rozcestnik.
V poradně se Vám bude lékař věnovat.

Děkujeme a doufáme, že vše bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x