Hiv?

Dobry vecer...pred 8-9 tyzdnami som mal rizikovy sex mal som ochranu no prislo k oralnemu sexu aj ked som sa len jazykom doktol vaginy a prisiel som do styku s vaginalnym sekretom aj ked v malom mnozstve... teraz po 8 tyzdnoch mam taku zvlastnu bolest v oblasti stinej zlazy klucnej kosti a pravej strany hrudnika a drazdivy kasel aj ked sa jemne dostken krku...tieto bolesti som uz pred 2 tyzdnami mal presli a teraz zase ziadne ine priznaky nemam ...dost nad tym premyslam...je mozne ze to mozem mat aj s alergie? Dakujem za skoru odpoved

Odpověď odborníka:

Alergie to velmi pravděpodobně nebude,kvůli kašli a bolestí krku navštivte praktického lékaře, potíže se stykem souviset nebudou. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: