Hiv, syfilis,chlamidie

Dobrý den, možná mám takový hloupý dotaz, ale je možné, aby měl po 6-ti týdnech po nechráněném orálním styku ( jen žena mě) ztuhlou krční páteř a bolest očí? Normálně s krkem hýbu, nejsem nijak omezený, ale mám takový pocit, jako by mi na něm ze zadní strany leželo nějaké závaží. Tak to jen trochu promasíruji, ale za chvíli to mám znovu. A poté třeba 3 hodiny necítím nic, a potom zase co 5 minut. Může to být projev HIV, Syfilis nebo chlamýdií? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Domnívám se, že nejde o pohlavní nemoc, navštivte neurologa.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: