Hiv, syfilis

Je možné, aby se muž nakazil od ženy HIV nebo syfilis v případě, že měl pouze orální styk ( žena muži) včetně výstřiku do úst? Je to už 7 týdnů od styku, neměl jsem ani vřed, ani výtok, ani zvýšenou teplotu nebo zduřené uzliny, ale několikrát denně mě bolí břicho nebo podbřišek. Může to být příznak nějaké pohlavní nemoci? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Odpověď zní ano , nakazit se můžete oběma chorobama,
na druhé straně ale Vaše příznaky jsou netypické pro pohlavní onemocnění, nicméně můžete se nechat vyšetřit u venerologa. s pozdravem

MUDr. Silvie Rafčíková, MBA
MUDr. Silvie Rafčíková, MBA

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Centrum estetické medicíny

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x