Hnědý výtok

Dobrý den, před měsícem jsem se mazlila se svým klukem, byli jsme oblečení a on se mi ''udělal'' na břicho. Menstruaci jsem dostala ale včera jsem objevila na kalhotkách hnědý výtok. Další menstruaci mám mít za 5 dní. Není možné, že bych byla těhotná ? Na internetu jsem četla, že se hnědavý výtok dělá ze začátku těhotenství, bojím se. Díky za odpověd

Odpověď odborníka:

Když proběhla normální menses,těhotenství je málo pravděpodobné,v klidu vyčkejte těch 5 dní a kromě toho těhotenství nezačíná hnědým výtokem příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: