Hnědý výtok

Dobrý den, asi před měsícem a 2 týdny jsem měla poslední menstruaci, přestala jsem v tu dobu brát antikoncepci. dva týdny na to mě boleli bradavky a asi týden jsem je měla tvrdé. Četla jsem že to může být spodním prádlem a je pravda že jsem měla trošičku uplejší spodní prádlo. Ale stále jsem nedostala menstruaci a místo toho mám hnědý výtok, tak mám strach, jestli třeba nemohu být těhotná, nebo to je jen tím, že jsem vysadila antikoncepci? Měla bych se dostavit na gynekologii zda nejsem těhotná? A kdy? Nechci je otravovat moc brzo, ale zase abych nepřišla pozdě. Děkuji předem za odpověď.

Odpověď odborníka:

Pokud od poslední menses jak píšete uplynulo již 6 týdnů udělejte si gravitest. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: