Holter tk

Dobrý den, jsem objednaná na Holter TK. V současnosti užívám Tritace 1,25 mg.Chci se zeptat, jestli před zmíněným vyšetřením mám léčbu na několik dní přerušit nebo ne. Děkuji za odpověď. Danuš

Odpověď odborníka:

Dobrý den, léčbu určitě nepřerušujte. Je potřeba zkontrolovat, zda-li léky jak jsou nastavené vyhovují. Dle výsledku TK Holtera se mohou léky upravovat.

MUDr. Zbyněk Cejnar
MUDr. Zbyněk Cejnar

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: