Hormonalni antikoncepce sunya

  • Dotaz od: Marketa Kovalová
  • Publikováno: 21.9.2009
  • uLékaře.cz

Dobrý den, Mám na Vás dotaz. 7.9 jsem si ve zmatku vzala omylem 2 tablety Hormonalni antikoncepce Sunya. Druhy den jsem proto (8.9) vynechala davku a pokracovala v brani az dalsi den. Zajimalo jestli se nejak nezmenil ucinek HA protoze jsme s pritelem meli styk 13.9. to je 5 dni od vynechani HA. 21.9 bych mela dostat menstruaci, kdybych ji nedostala tak by to znamenalo ze jsem tehotna ? Dalo by se to tak brzo poznat podle menstruace ? V pripade ze by byl ucinek HA zrusen moji chybou, dalo by se jeste neco dnes delat abych neotehotnela z toho pohlavniho styku co jsem mela 13.9 ? Dekuji za odpoved Kovalová Markéta

Odpověď odborníka:

Dobrý den, udělejte si kvalitní těhotenský test (nejlépe týden až 10 dní po styku a potom ještě jeden za týden) a podle výsledku se dostavte ke gynekologovi. Nejspíše šlo o zpoždění menstruace bez otěhotnění, ale člověk nikdy neví. Nejpřesnější stanovení těhotenství je ale krevním testem u gynekologa, pokud nechcete čekat, požádejte jej o test i dříve. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Alzheimerova choroba
Články: Alzheimerova choroba
Alzheimerova choroba je...
I na zánět průdušek platí homeopatika
Články: I na zánět průdušek platí homeopatika
Záněty průdušek a kašel...
Bronchitida (zánět průdušek)
Články: Bronchitida (zánět průdušek)
Pod pojmem bronchitida se...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Sex po infarktu: vše, na co jste se chtěli zeptat
Články: Sex po infarktu: vše, na co jste se chtěli zeptat
Prodělání infarktu významně...
Orgasmus… Co to vlastně je?
Články: Orgasmus… Co to vlastně je?
Lidé jsou asi tak rozdílní...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: