Hučení v uších

dobrý den již jsem svůj dotaz zde psala jednalo se o hučení v uších po prodělaném stresu nyní beru Elify ráno a večer na noc Mitrazapin a rivotril dle potřeby betahistin můj problém je nyní ten ,že mám stále zalehlé uši rýmu nemám mohla byto dělat Elify předtím jsem brala sentralínu hučení mám stále .ale dou fám a věřím v zázrak .že odezní hlavě mi duní a cítím jako tep elify beru asi 14 dní děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den paní Jaroslavo, asi jsem Vám psal že hučení v uších neboli tinnitus je příznak komplexní který přesahuje hranice psychiatrie. Co se týče psychiatrické mediakce ta nedokáže příznak většinou odstranit, ale jen zmírnit afektivní nábouj. JInými slovy , aby potíže pacientovi méně vadily. S pozdravem MUDr. Miroslav Sekot

MUDr. Miroslav Sekot
MUDr. Miroslav Sekot

Specializace: Psychiatrie
Pracoviště: Hélio - centrum pro duševní zdraví

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: