Hypnogen

Dobrý večer. Měla bych dotaz ohledně mojí mamči. Která v noci nemohla spát a tak dostala Hypnogen ale já si myslím, že ji ten hypnogen oblbuje a nejen přes noc ale i přes den? Je to možné

Odpověď odborníka:

Dobrý večer, děkuji Vám za dotaz. Hypnogen může způsobovat denní ospalost. Jakou dávku maminka užívá? Pokud celou tbl, ať zkusí snížit na poloviční dávku, tj. půl tablety na noc. Uvidíte, jaký to bude mít efekt, určitě ať potíže konzultuje s lékařem,který jí lék předepsal. S pozdravem.

MUDr. Anna Svatová Bodnárová
MUDr. Anna Svatová Bodnárová

Specializace: Pneumologie
Pracoviště: Léčebna tuberkulózy a respiračních nemocí Janov

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Jak zatočit s rýmou: zkuste recepty našich babiček i nejnovější trendy
Inkontinence
Články: Inkontinence
Inkontinencí moči je...
S jakými neduhy zatočí červená řepa?
Články: S jakými neduhy zatočí červená řepa?
Beta vulgaris neboli...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: