Infekce

Před třemi dny jsem si odstranila klíště, po kterém zůstala kusadla, která jsem se snažila odstranit jehlou.Nicméně tuto jehlu jsem dnes použila na odstranění hluboké třísky, kterou měl můj syn v nožičce.Jehla nebyla nijak desinfikována, je nějaká pravděpodobnost případné infekce tímto způsobem?děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Je to možné. Proto ranku pozorujte, pokud by se zvětšovala, okolí by bylo zarudlé, či jste pozorovala z ranky hnisavou sekreci, navštivte lékaře.
S pozdravem,
MUDr. Klímová

MUDr. Nikola Klímová
MUDr. Nikola Klímová

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Rakovina prostaty: řešení počátečního stadia má více podob
Vyberte nejlepší lék na svou alergii
Články: Vyberte nejlepší lék na svou alergii
Pokud patříte mezi pylové...
Ultrazvuk břicha
Články: Ultrazvuk břicha
Ultrazvuk, UZ nebo SONO je...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Biologická léčba mění k lepšímu i osudy českých pacientů
Jak rozpoznat mimoděložní těhotenství
Články: Jak rozpoznat mimoděložní těhotenství
Pokud se oplozené vajíčko...
Nebojte se kolonoskopie!
Články: Nebojte se kolonoskopie!
Kolonoskopické vyšetření...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: