Infekce močové trubice

Dobrý den doktore, měla jsem infekci v močové trubici a pravděpodobně ze sexu, nevím, jak se to odborně nazývá, ale asi víte, o čem mluvím, dostala jsem na to vždy antibiotika a pomohla, ale měla jsem to asi tak 5 krát za sebou do 3 měsíců a naposledy jsem měla antibiotika jen 2 dny a od té doby se mi nezdá, že je to úplně v pořádku, a tak jsem se chtěla zeptat, jestli mi má dát doktor zase antibiotika a jestli se tento problém nemůže rozrůst do něčeho závažnějšího, protože jak jdu na záchod, tak pořád cítím divný pocit.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nejspíš se jedná o chlamydie, u této infekce je hlavní, aby se léčili oba sexuální partneři, jinak se infekce ( a to se asi u Vás děje) pořád předává. Takže antibiotika ano, ale oba.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: