Infekce močové trubice

Dobrý den pane doktore, děkuji vám za odpověď k problému který sem popisoval, konkrétně se jednalo o čirý výtok po močení. Omlouvám se že vás znovu obtěžuji ale bojím se jestli to není něco vážného. Jak jsem říkal, teď už to budou dva měsíce co jsem dobral Antibiotika Doxyhexal 200mg. Měl jsem nějaké problémy, které po dobrání zmizely. Bohužel mám stále problém s výtokem (čirým a trochu hustým) po močení, zaaznamenal jsem že ne jen po močení ale i po velké na toaletě nebo asi 2-5 minut po vyvrcholení. Nejsem si jist zda se mi to děje i samovolně, těžko říct. Fleky na spodním prádle nemám. Byl jsem u doktora už po 3, teď jsem byl na kontrole kde mi odebrali moč a já doufám že výsledky budou v pořádku 17.10. jsem objednaný na urologii abych se ujistil. Mám jen strach jestli to není něco špatného... často mě bolí v oblasti kříže nebo ledvin, vím že ste mi řikál že výtok po braní antibiotik je pozůstatek léčené infekce, ale bojím se jestli to není něco, čeho bych se měl obávat, s tímto problémem sem zašel k doktorovi jak jsem říkal a ten mi řekl abych si koupil Urinal Akut, ten jsem dobral ale výtok je stále, nevíte co bych měl dělat ? proč pořád něco takového mám ? bojím se abych nějak neohrozil partnerku při pohlavním sexu. Ovšem teď jsem po celou dobu léčení svobodný a nejsem ani sexuálně aktivní. Proto se vám prosím pane doktore ptám, co mám dělat a proč mě stále tyto problémy trapí ? Děkuji vám mnohokrát za odpověď a omlouvám se že jsem obtěžoval.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, výtok samozřejmě normální není. Je potřeba provést výtěry z močové trubice kromě vyšetření moče. Pokud jedno přeléčení antibiotiky nestačilo, tak je nutné léčbu opakovat eventuálně pozměnit - tak na 2 týdny. Nejčastěji jde o chlamýdie. nic vážnějšího, než infekce by to nemělo být.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: