Infekce moč.cest

dOBRÝ DEN MĚLA JSEM NASTYDLÍ MOČOVÝ MĚCHÝŘ, NIKDE JSEM S TÍM NEBYLA LÉČILA JSEM SI TO UROLOG. ČAJEM A SUŠENÝMA BRUSINKAMA A VŠÍM OSTATNÍM CO NA TO ZABÍRÁ. OBČAS ALE PŘI DOČŮRÁVÁNÍ TO CÍTÍM. U DVOU LÉKAŘŮ MI KONTROLOVALI MOČ A NIC NENAŠLI, TAK JSEM SE CHTĚLA ZEPTAT JESTLI TO NĚJAK VADÍ. DĚKUJU

Odpověď odborníka:

Dobrý den, po infekci močových cest mohou někdy potíže typu pálení či nucení na močení nějakou dobu přetrvávat. Pokud jste již opakovaně podstoupila vyšetření moči, včetně kultivace - a to s negativním výsledkem, není zapotřebí další léčby. Podpůrné prostředky jako brusinky a urologický čaj užívejte nadále, potíže by měly spontánně odeznít.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: