Interupce

Chtěla bych se zeptat mám podezření na špatnou srážlivost krve.Na těle se mi dělají modřiny bez příčiny.Na rukách zas krvave puchyre.To teď jsem to neresila,ale v pondělí mám jít na miniinterupci.S celkovou anestezii.Může to mít nějaký vliv předem děkuji čampová

Odpověď odborníka:

Především by bylo dobré vyšetření krevního obrazu a krevní srážlivosti u Vašeho praktického lékaře

MUDr. Alena Malíková
MUDr. Alena Malíková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ambulance praktického lékaře, A- Medicos, s.r.o., Zlín

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: