Jaká je šance na otěhotnění?

Dobrý den chtěla jsem se zeptat od ledna beru léky na šitnou žlázu euthyrox 50,v létě v červnu jsem vysadila po měsíci 20.červenci jsem podstoupila na laparaskopii odstranění žlučníku,od listopadu se snažíme pracovat na dalším miminku,jaká je šance na otěhotnění?děkuji za odpověd Tkáčová

Odpověď odborníka:

Odstranění žlučníku ani správně léčená chroba štítné žlázy vaši šanci na otěhotnění nesnižuji,nezapomínejte také ,že velkou roli hraje psychika. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: