Jangee

Dobrý den, užívám antikoncepci jangee, každý měsíc zkracuji "placebový týden". Někdy si vezmu např. o 1 aktivní žlutou pilulku méně a ještě k tomu užívám o 2-3 placebové pilulky méně. snižuje se tí účinek antikocepce? dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Nechápu logiku tohoto počínání ale zkrácením placebo tablet se účinek nesníži. Příjemný dem

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: