Jaterní testy

Dobrý den, tři týdny(leden az polovina února) jsem bral stanozolol každý den 30 mg. Výška 175 cm váha 74 kg. Mám jit v květnu na krevní testy kvůli práci. Na očistu jater beru i Essentiale forte. Myslíte si, že by hodnoty jaterních enzymů mohly být v normě? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Vážený pane Viléme, pokud jste užíval uvedený přípravek z medicínské indikace a pod dohledem lékaře, neměly by se projevit jeho nežádoucí účinky. Pokud jste užíval stanozolol jako doping bez lékařského dohledu, nelze spolehlivě odhadnout jeho dopad na Váš zdravotní stav. Laboratorní průkaz stanozololu je možný i několik měsíců po ukončení jeho aplikace. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x