Je možné těhotenství?

Dobrý den, potřebuji poradit od loňského listopadu neberu antikoncepci, protože jsme se rozhodli pro miminko. Celou dobu chodil menses tak nějak pravidelně ale teď jsem to dostala o 12 dní dýl a ani by se tomu snad nedalo říkat menses. Trvalo to 3 dny a bylo to spíš takové špinění. Navíc se mi od pátku dělá ráno špatně po kávě a při čistění zubů zvracím. Bolí mě záda a na bradavkách se mi udělaly nějaké bílé tečky. Test jsem si dělala v Sobotu a byl negat.Prosím poradťe.

Odpověď odborníka:

Dobrý večer, doporučuji Vám zopakovat ještě jednou těhotenský test a to v odstupu několika dnů, pokud bude opět negativní, je opravdu malé riziko, že byste byla těhotná.

MUDr. Renata Kavanová
MUDr. Renata Kavanová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: soukromá praxe My.Gyn, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x