Je možné těhotenství nebo ne?

Dobrý den. Potřebuji radu. Nedávno (2 týdny) jsem měla s přítelem sex. S kondomem. Jenomže, ikdyž jsme byli chráněny, tak se trošku obávám, že jsem těhotná. Vím, že nemám začít plašit do té doby, dokud mi nepřijde menstruace, ale pozoruji něco zvláštního. Začala jsem mít velmi silný, nažloutlý výtok, ale bez zápachu. K tomu jsem začala mít vaginální mykozu. S tím asi souvisí svědění v oblasti pochvy. Natekly mi prsa, ale to se mi stává i před menstruací. Takže jsem opravdu zmatená a nevím co se děje. Je tady nějaká možnost, že jsou to příznaky těhotenství, nebo jenom zbytečně plaším? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Výtok ani mykoza nejsou příznaky těhotenství pokud nepřijdou menses v termínu udělejte si gravitest. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: