Je možné zvládnout případné těhotenství po infarktu myokardu ?

Dobrý den, je mi padesát a před sedmi lety jsem prodělala infarkt . Co následovalo bylo vlastně strašně fajn, protože jsem se dokázala postavit "agresorovi" , rozvést se, najít si bezvadnou práci , vychovávat děti, splatit dluhy, které mi "bývalý "nechal a to všechno v naprostý pohodě a s úsměvem, protože jsem si srovnala věci v hlavě, zhubla jsem asi 45 kg a našla si přítele, dalo by se říct, že je to FAJN.......jsem šťastná a v pohodě, vypadám o deset let mladší a v hlavě mám pořádek.....do kterého už ale těhotenství nepatřilo.....přesto můj dotaz směřuje tímhle směrem, používám antikoncepci- globule a v kombinaci s prezervativem, jsem se domnívala, že to bude dobrý, je pravda, že jsem si ještě nedělala test, ale .....prostě jestli mohu tenhle dotaz tak nějak položit.....je možné donosit mimino po infarktu ? Zjednodušila jsem to, ale nikde jsem se nic nedočetla. Děkuji

Odpověď odborníka:

dobrý den, donosit asi ano, spíše si zvažte komplikace s porodem a věkovým rozdílem mezi Vámi a dítětem. Jistě by bylo dobré těhotenství zkonzultovat s internistou. Jakého rozsahu ten infarkt byl a jestli jsou následky apod.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x