Jedná se o syfilis?

Dobrý den, měla jsem nechráněný pohlavní styk a po 10 dnech se mi na velkém stydkém pysku udělal takový kulatý výstupek,který není bolestivý a je asi 1cm velký. Mám ho už 8dnů a sice mám pocit, že se začíná zmenšovat,ale stále eště nezmizel. Může se jednat o syfilys, když inkubační doba je kolem 2-3týdnů? Přikládám i foto, Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Rozhodně navštivte lékaře, může jít o zánět mazové žlázy, ale vzhledem k tomu, že vás nebolí, bude lepší, když se syfilis vyloučí krevními testy.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
-10 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Podobný případ | Od: Ondřej Novotný | 20.12.2013 19:06
Dobrý den,
je mi 15 a o prázdninách jsem měl podobný
případ. Hned ze začátku prázdnin jsem měl
chráněný pohlavní styk + nechráněný orální sex.
Někdy v druhé polovině srpna se mi objevil
podobný hrbolek (neotevřený, nehnisající a velmi
malý - 2-3mm) v první třetině penisu (od
kořene) a po cca týdnu zmizel. Byl nebolavý, ale
myslím, že malinko svědil (to si nejsem jist). A
také je důležité zmínit, že nebyl v ochlupení. Teď
jsem se začal bát, jelikož jsme měli ve škole
besedu na téma pohlavních nemocí a nevím jak
vypadá vřed. Děkuji Vám za jakoukoli odpověď.
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: