Ještě nějaká otázka ohledně natrhlé předkožky

Řekl jste, že riziko nakažení je větší jelikož kůže je natrhlá, je v tom nějaké omezení při sexu? Dále jsem se chtěl zeptat jestli je s tím dobré jít s urologovi nebo jinému lékaři. Dále jste říkal že pokud bych chtěl větší info tak by se to muselo sondovat, tím jste myslel že se na to doktor jen podívá? a bylo by možné s tím něco udělat aby ta kůže vubec někdy srostla? V žádném případě nechci obřízku. Mám strach jít k lékaři.. Jak jste mi napsal že riziko je větší ( infekce ) díky té natrženině, mám teď strach mít sex. Když se na tu praklinu tak podívám, tak když penis nestopoří tak se ta kůže vlastně smrskne,a ta natrženina je jakoby u sebe,ale když jdu na záchod a přetáhnu předkožku opět je to rozšíří díky tomu že se ta předkožka přetáhne,takže to vlastně nikdy není uplně v klidu mám strach že se to nikdy nezcelí, doufám že mi odpovíte na všechny otázky,mám strach.. díky

Odpověď odborníka:

Už jsem Vám několikrát odpověděl, že nikdo nedokáže z obrázku přesně posoudit, co to je. Jsou to stále dokola stejné spekulace, které jsme tu probírali. Nedokážu Vám takto více pomoci. Zajděte si nejprve k praktickému lékaři. Ten Vás eventuálně pošle dále. Je to záležitost 5 minut u lékaře a budete vědět všechno

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: