Ještě jednou

Ještě jednou dobrý den, ještě bych se chtěla zeptat, zda i v případě, že zánět vaječníků je již léčen antibiotiky ( asi nebyl akutní, ale dlouhodobější), zda je možné, že by zasáhl ještě i teď slepé střevo. Bolesti i otok jsou pouze v pravo. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Při zánětu vaječníku vzhledem k anatomickým poměrům může byt irritováno i slepé střevo,ale vhodně zvolená antibiotika by měla zánět vaječníků zvládnout příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Bolesti zad
Články: Bolesti zad
Počet lidí sužovaných...
Klíšťová encefalitida: jak se opravdu pozná
Články: Klíšťová encefalitida: jak se opravdu pozná
Přestože vždy existuje...
Trápí vás křečové žíly? On-line poradna nabízí konzultaci i léčbu
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Horečka k alergii nepatří!
Články: Horečka k alergii nepatří!
Mnoho projevů alergie je...
Borelióza: Odpovědi na 10 nejčastějších otázek
Články: Borelióza: Odpovědi na 10 nejčastějších otázek
Léto a vycházky do přírody...
Transplantovat lze nejen orgány
Články: Transplantovat lze nejen orgány
Po rozsáhlých úrazech, ale...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: