Kapvaka nebo zanet moc. trubice

Dobrý den, nedávno jsem měla náhodný rizikový nechráněný sex a den po té se u mě objevil relativně silný výtok. Výtoky trpím často, jsem na ně náchylná, ale tenhle byl silnější než obvykle. Nevěnovala jsem tomu ale zvýšenou pozornost a řekla jsem si, že počkám, až skončí menstruace, která mi začla asi dva dny na to, jestli se to nezlepší. Problém ale je, že den po styku jsme se dali opet dohromady s přítelem a pár dnů po sexu (asi 5) se u něj objevil bíložlutý výtok z močové trubice a po zvýšeném tlaku na penis cítil chvíli velkou bolest. Má i trochu podrážděný žalud, nebo spíše předkožku. Obávam se kapavky. Co myslíte, můžou to být třeba jen moje kvasinky, které se na něj přenesly nebo třeba zánět močové trubice? Pálení pri močení nijak zvlášť nepociťuje. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Jano. V tuto chvíli je jisté, že trpíte nějakou bakteriální poševní infekcí a Váš partner se ní taky nakazil. Hypotetické úvahy o tom, co by to mohlo nebo nemohlo být, Vám nepomůžou. Zajděte si ke své gynekoložce na vyšetření, tá provede stěry a určí antibiotickou léčbu. Nezapomeňte, že součastně musí být přeléčený i Váš partner, protože jinak by jste se mohli znova navzájem infikovat.

MUDr. Michaela Bobelová
MUDr. Michaela Bobelová

Specializace: Vnitřní lékařství
Pracoviště: Dialyzační a nefrologické centrum při NsP Havířov

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x