Karpální tunel

Dobrý den Chtěla jsem se zeptat,mám po operaci levé ruky ale na kontrolním EMG mám jen mírné zlepšení a tudíž na nemoc z povolání asi už nebudu mít potřebnou hranici ale v práci zůstat taky ne dá se to řešit další operací děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den,dalši operaci není jednoduché in diktovat,vždy je nutné posuzovat nejen subjektivní potíže,ale i vývoj EMG a velmi důležitý je časový údaj,nález se obvykle stabilizuje do roka po operaci,pak teprve možno uvažovat o reoperaci.Kl

MUDr. Eliška Klímová
MUDr. Eliška Klímová

Specializace: Neurologie
Pracoviště: Neurologie-EMG s.r.o.

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Karpalni tunel | Od: Dagmar | 18.3.2015 11:13
Dobry den,chtela bych se zeptat,jsem dvanact let
po operaci karpalnich tunelu (na obouch
rukou),nalez na EMG mam porad spatny,musela
jsem odejit i z prace (pracovala jsem jako
montazni delnice),jak mam postupovat dal?Mam
narok na invalidni duchod?Dekuji
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: