Karpální tunel

Dobrý den, ráda by jsem Vás poprosila o radu. Mám diagnostikován syndrom karpálního tunelu, na pravé ruce těžký stupeň na levé středně těžký stupeň plus syndrom lupavého prstu na prsteníčku a prostředníčku. Zajímalo by mne jestli je možné udělat operaci obou ruk najednou , potřebuji se co nejdříve vrátit do práce . Předem děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, teoreticky ano, prakticky bych Vám to nedoporučoval, myslete na základní potřeby osobní hygieny,což s oběma rukama po operaci bude značně komplikované....myslím, že je možné operovat obě vady na jedné ruce a pak na druhé....v případě zájmu Vám mohu nabídnout naše pracoviště v Motole...objednat se můžete na tel 224434174..... S pozdravem Lukáš Frajer

MUDr. Lukáš Frajer
MUDr. Lukáš Frajer

Specializace: Plastická chirurgie
Pracoviště: Klinika plastické estetické chirurgie Perfect Clinic

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: