Kašlaní

Dobrý den Už asi dva měsíce kašlu. Bohužel to nijak nelečím a čekal jsem že se to zlepší. Nyní kašel mirně ustoupil. Většinou když kašlu je mi z toho až na zvracení a někdy i po jidle když začnu kašlat zvracim ( jen jednou pak už ne, bíva to většinou po pečivu (chleba tousty)) Jiné příznaky nemám, žadná horečka ani krev z hlenu či z moči. Občas když kašlu dlouho tak mě pobolíva v hrudi ale jen vyjmečně. Problemi z dýchaním taky nějak vyrazné nejsou jen někdy moc "funim". Jsem kuřak. Bojím se aby to nebyla rakovina plic.

Odpověď odborníka:

Plicní nádory ve Vašem věku jsou poměrně vzácné, může se jednat o přítomnost cizího tělíska, zánět, alergii atd. Bylo by dobré navštívit lékaře, provést nutná vyšetření a dle toho určit diagnozu a léčbu.

MUDr. Sylvie Richterová
MUDr. Sylvie Richterová

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: