Katya

Dobrý večer, chtěla jsem se Vás zeptat, jestli antikoncepce Katya má nějaký větší vliv na přibírání? Držím dietu, noo, přesněji řečeno jím tak jak se má: pětkrát až šestrkát denně menší porce, jím hodně zeleniny a ovoce, vypiju denně 2 l čisté vody a nejím vůbec sladké. Mám za sebou shozených 13 kg a bojím se, že je kvůli těm práškům naberu zpět. A také by mě zajímalo, jestli se po Katyi zlepší pleť. Děkuji moc. Hezký večer :)

Odpověď odborníka:

Dobrý den, s hormonální kontracepcí je to vždy velmi individuální, tudíž po čem jedna žena přibírá, může druhá docela klidně hubnout a s kvalitou pleti je to obdobné. Neměňte své zvyky, stravujte a pohybujte se jako doposud a s odstupem doby zhodnoťte jaký vliv na Vás Katya má. V případě přibírání či zhoršení kvality pleti, vlasů, atp. se obraťe na svého gynekologa s žádostí o kontrolní vyšetření a přehodnocení kontracepce.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Katya | Od: Tereza | 16.12.2008 21:32
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli je antikoncepce Katya spolehlivá ohledně otěhotnění..brala jsem doteď Beralu a v pohodě..Děkuji za odpověď
reagovat
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x