Káva

Užívám léky Epilan a Lamiktal na epilepsii a nevim jestli muzu pit kavu.

Odpověď odborníka:

Dominiko, pokud užíváte léky na epilepsii, jak jste uvedla, vaše nemoc může být negativně kávou ovliněna. POraďte se se svým neurologem, zda můžete kávu pít. Váš lékař má k dispozici záznamy EEG a také možnost vašeho vyšetření, aby posouditl, zda je pro vás káva vhodná či nikoliv. Do vyšetření na neurologii vám kávu pít nedoporučuji.

MUDr. Jana Moravcová
MUDr. Jana Moravcová

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: