Kes komoroveéextrasystoly

Dobry den jez sem jsem psal a byl jsem spokojen doufan ze mi poradite znovu jsem po panicke poruse mam lehkou regurgitaci trikuspidalni chlopne a ostatni stopově trapí mě KES komorove extrasystoly nekdy jich vnimam i sto deně a občas sou vazane treba dve tri za sebou ale jen asi dvakrat se mi to stalo duplety ? Myslim se tomu rika nekdy mi projde ze se to horsi po jidle a nejvic rano a vecer chci se tedy zeptat jestly se mam neceho obavat treba fibrilace komor nebo siní ? Vim ze je mame vsichni jen ja je vnímam ale neni us muje diagnoza nebezpečná? Neomdlývám jen vertigo krev ok jen mirne ALT vrozeny vyžší cukr a malinko cholesterol již nekouřim blokace krč.pateře v rodine srdecni vada není. Ps dá se nějak krom katetrizacni ablace extrasystolam zamezit? Mockrat děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den Určitě je potřeba udělat Holter EKG, kde bude jednoznačně jasné jaké KES a v jakém počtu máte. Poté ev. i zátěžové vyšetření srdce. Dle výsledku se rozhodne jestli je potřeba léčit, tj nasadit prášky nebo bude indikovaná ablace. S pozdravem

MUDr. Branislav Holman
MUDr. Branislav Holman

Specializace: Vnitřní lékařství
Pracoviště: Interní ambulance, Praha 3

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěž o krém BELOBAZA®


 celý článek

x