Keratosa

Dobrý den. Mám kožní problém,podle všeho by to měla být pilarna ketaroza. Navštívila jsem s tím paní doktorku a ta mi odpověděla,ať to neřeším,že je to normální. Ze začátku jsem to měla jen na stehnech a lýtkách,později se mi to rozšířilo na obě ruce. Bojím se aby to nebylo něco vážného,jelikož se mi ty ruce zabarvují trochu do fialova. Prosím o radu co s tím mám dělat.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, diagnoza pilární keratosy je poměrně častá a dá se léčit docela úpěšně retinoidy, prosím navštivte dermatologa.

MUDr. Silvie Rafčíková, MBA
MUDr. Silvie Rafčíková, MBA

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Centrum estetické medicíny

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: