Klíště

Dobrý den, > chtěla bych se zeptat zda lze nějak léčit čí zastavit propuknutí klíštové encefal.,když budu vědět že jsem měla klíště a za 14 dní se u mě objeví chřipkové příznaky. > Aby se u mě plně klíštovka nepropukla???Vím že je to virové,takže ATB asi použít nejde. > děkuji.K

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Katko! Klíšťová encefalitida umí být devastující onemocnění, ale v dosti malém počtu případů. Většina nákaz virem proběhne buďto nepozorovaně nebo pod obrazem "flu like syndorm", onocnění s chřipkovitými příznaky. Budete-li mít podezření na jakoukoli nemoc způsobenou klíštětem, okamžitě kontaktujte lékaře.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: