Koleno

Dobry večer,jsem po operaci kolene-altroskopie 15dni a uklouzla jsem venku..Koleno mám ještě víc natekle než po operaci..Mam zajít k doktoru nebo stačí jen ledovat?

Odpověď odborníka:

Milá Kateřino. nevím bohužel z jakého důvodu se u Vás ASK prováděla. Pokud jste uklouzla, koleno oteklo, ledovat je v rámci prvních opatření to nejlepší, co můžete udělat. Pokud otok neoplaskne a bolesti zůstanou, určitě vyhledejte svého operatéra. Předpokládám, že máte jistě v plánu pooperační kontrolu. S pozdravem MUDr. Marta Ručková

MUDr. Marta Ručková
MUDr. Marta Ručková

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Nemocnice Milosrdných bratří Brno

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: