Kombinace vasocardinu saentrou

Dobrý den,lékař mi předepsal asentru 50,jelikož užívam vasocardin 50 2x denně,je tato kombinace vhodná?Děkuji za odpověd,Josef.

Odpověď odborníka:

Tato kombinace je možná. Vasocardin někdy může přispívat ke zhoršení nálady, protože přestupuje do mozku, kde ovlivňuje různé pochody; jsou popsány případy deprese, které se zlepšily po vysazení léků s touto účinnou látkou. V takovém případě lze vyzkoušet jiný betablokátor, např. Concor - můžete se o tom poradit se svým lékařem.

MUDr. Jan Vachek
MUDr. Jan Vachek

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: