Kompresní podkolenky

Co můžu užívat proti bolesti kyčle než půjdu na implntaci TEP kyčle vpravo proti bolesti když jsem na Warfarinu za lék a jaký gel. V noci pro bolest nemohu spát a zda vhodné kompresovat lýtko když mne po chůzi s pomocí franc. hole bolí. Je dobrý studený obklad? Děkuji.

Odpověď odborníka:

V noci na lýtko kompresi mít nemusíte. Pokud jsou bolesti větší je třeba velmi přísně se poradit s lékařem, který Warfarin ordinuje s přihlédnutím k výsledkům prováděných vyšetření srážlivosti krve stran ordinace léčiv.. Na dálku nelze takto ordinovat. Stačí vašemu lékaři zavolat telefonicky.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěž o krém BELOBAZA®


 celý článek

x