Konizace

Dobrý den, je mi 32 let a u gynekologa mi byla zjištěná horší cytologie. Nález byl v r.11/2015 ASC-H, nyní ASCUS, HPV viry pozitivní, atypické buněčné změny( nespecifikováno) Detekovány viry 16,31,52, zároveň i ostatní higt jako 18,33,45,...., nyní jsem objednaná do kolpoporadny. Bude nutá konizace čípku? Děkuji

Odpověď odborníka:

Na tuto otázku vám odpoví v poradně protože kolposkopie a cytologie jsou doplňující se metody a rozhodnutí se učiní na základě obou. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: