Konizace

Dobrý den pane doktore, v pátek jsem byla na doporučení svého gynekologa v kolpoporadně. Výseldky stěrů mi byly potvrzeny.Nález 11/2015 ASCH, nyní opakovaně ASCUS+AGCNOS,HPV 16,51,52 pozitiv. Byl mi odobrán vzorek pro biopsii. Myslíte že bude nutná konizace čípku? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, to závisi nna výsledku biopsie, ale pravděpodobně ano

MUDr. Petr Lidák
MUDr. Petr Lidák

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Panochova nemonice Turnov

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x