Konizace

Dobry den.chci se zeptat jak se mozeme spolehat na vysledky cytolog.vysetreni,kdyz jsem cetla ze uspesnost je 50%-80%.Mne ceka konizace.Celou dobu co chodim ke gyn.nic mi nenasli a ted hned tezky stupen.Jak je to mozne?Mam nekomu davat vinu?dekuji

Odpověď odborníka:

Bohužel metoda cytologického vyšetření skutečně není stoprocentně spolehlivá. Proto se v dnešní době ke zvýšení citlivosti ještě kombinuje s vyšetřením na HPV. nevím, zda jste měla provedeno i toto vyšetření, bylo by to vhodné. zeptejte se svého gynekologa.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: