Konizace, ztráta menstrulace

Dobrý den, dle nynějšího cyt. stěru musím podstoupit konizaci, lékař mi sdělil, že tento nález musím mít min. tři roky,pravidelně jsem chodila na kontroly,doposud stěry v pořádku-přestup k jinému gyn.zařízení, zároveň beru HA - Jeanine, chtěla jsem se zeptat, zda existuje souvislost i v tomto případě s menst. cyklem. Menstrulaci vůbec skoro nemám. Při braní HA by mělo být přece nějaké min. krvácení? Děkuji moc za odpověď

Odpověď odborníka:

Pokud neberete antinkoncepci kontinuálně .menses by se měla dostavovat Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x