Konizace děložního čípku - další postup

Dobrý den, je mi 29 let a podstoupila jsem konizaci děložního čípku. Můj gynekolog mi nabídl očkování, aby se zabránilo další infekci. Já si však nejsem v případě vakcíny zcela jistá. Mám strach z vedlejších účinků, především na mé budoucí mateřství a zdraví. Chtěla bych se zeptat, jaká je pravděpodobnost úspěšnosti konizace na úplné odstranění celé infekce. Dále bych se chtěla zeptat, jaká je pravděpodobnost, že se nákaza vrátí. Lze se v mém případě proti vrácení nákazy nějak úspěšně bránit? Má vliv na návrat infekce stálost partnera? Je v mém případě vakcinace smysluplná? Předem děkuji za zodpovězení mých otázek.

Odpověď odborníka:

Praděpodobnosti nelze nijak vyčíslit, medicína není přesná jako nějaké propočty v matematice, bohužel. Vakcinace vám pomůže bránit se proti druhům HPV infekce, se kterými jste se ještě nesetkala, úplnou ochranu vám ale neposkytne. Tou je pouze kondom a stálost v partnerství,, aktivace druhů HPV virů, které máte v těle, ale zabránit nijak podstatněji a s jistotou nelze. Můžete žít zdravě, jíst zdravou strau s vysokým obsahem látek, které jsou obsaženy v přípravdu Indonal /viz internet vyhledávač/, užívat např. Indonal a vyhýbat se jakémukoli oslabení imunity. Hodně info získáte na : www.delozni-cipek.cz .Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: