Kontraindikace

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli je nějaký problém při kombinaci dlouhodobého užívání sertralinu (50mg) a občasného užívání piracetamu (1200mg)? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den,dlouhodobé užívání sertralinu je nepochybně užitečné a smysluplné,otázka léčebného použití piracetamu je stále zvažována.Není mi úplně jasné,co jeho občasnou aplikací sledujete Vy...Zda opravdu potřebujete povzbuzení mozkové výkonnosti,duševní svěžesti,nebo jsou pochybnosti o vastním psychickém výkonu projevem jisté úzkosti či depresivity,pro něž aplikujete sertalin..

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: