Krcni plotenka

Dobry den jsem dva roky po operaci krcni patere mam titanovou desticku od te doby jsem mela spousty problemu s celou pateri od krcni po bederni. Nyni asi 14 dni mam silenou bolest krcni patere ktera jde krk, hlava, rameno a pod lopatku bolest je silena. Nekdy se my i poradne hlava zamota. Jenze v sobotu jsem si sahla v zadu na krk a pod a zjistila jsem zrovna me chytla ta bolest ze my tam vyskoci jako by boule ktera pak zmizi a bolest se zmirni. Takhle treba 2 denne. Je to asi pri urcitem spatnem hnuti pred operaci jsem měla brnění a otok obou ruk nyni se brněnní a necit vratil jen do prave. Samozrejne jsem pod dohledem lekaru jak neurologa a rehabilitacniho ale tam jdu az pristi tyden a tak bych rada radu od vas dekuji vam nashledanou

Odpověď odborníka:

Je třeba opravdu místně šíji vyšetřit. Může se jednat o svalový spasmus, který je ve vztahu k probíhajícím bolestem páteře při bolestivém syndromu, který vždy postihuje celou páteř. Vyšetření je nejen klinické, pohmatem, pohledem, ale i rtg a další zobrazovací metody. Přeléčení většinou již konservativně, vhodná infuzní léčba s analgetiky a myorelaxancii. Nepochybně při déle trvajících potížích máte mnoho zkušeností, co se vám osvědčuje a co ne. Tyto zkušenosti je potom třeba dát do souladu s lékařským vyšetřením a léčebným programem.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x