Krvácení

Dobrý den, vím, že slabé krvácení mimo menstruci při kontinuálním užívání antikoncepce je běžné, avšak krvácím již přes týden silně včetně bolestí břicha, ale aniž bych vynechala prášek. Antikoncepci užívám již 3 měsíce bez pauzy po laparoskopii endometriozy, může to krvácení znamenat že se mi vrátila? Děkuji

Odpověď odborníka:

Silné bolesti břicha a krvácení si vyžadují vyšetření včetně ultrazvuku, k léčbě endometriozy při kontinuálním podávání antikoncepce nepatří příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: