Krvácení

Dobrý deb pane doktore,chtěla bych se zeptat.Po čtyřech letech od porodu jsem začala brát antikoncepci Maitalon.Začala jsen brát normálně v den menstruace která byla 11.9. a od tébdoby stále krvácím.Nevím,jestli to tak může být než si tělo na antikoncepci zvykne,nebo jestli mam zajít ke svému gynekologovi.Děkuji mnohokrát za odpověď.

Odpověď odborníka:

Pokud krvácíte od 11.9 zcela jistě to není normální rozhodně na gynekologii zajděte. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: