Krvácení mimo cyklus - po aplikaci gynopevaril

Dobrý den, po použití čípků Gynopevaril pro léčení mykózy se objevilo slabé krvácení; tyto čípky jsem již používala v předchozí době a vždy zabraly bez "následků". Hormon.antikoncepci neberu, pro srovnání cyklu užívám rok Proveru. Jsem zhruba v půlce cyklu (od zítřka bych měla brát další várku tablet). 25 let, bezdětná,stres.období před státnicemi,pravidelné gynek.prohlídky. Jak postupovat? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Gynopevaryl krvácení nedělá, spíše zašpinění z překrvené poševní sliznice při zánětu,nebo stres,případně nižší hladina Provery. Normálně dokončete léčbu a vyčkejte příštího cyklu příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+6 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: