Krvácení mimo cyklus -účinnost ha

Dobrý den,již 10 měsíců mě trápí krvácení mimo cyklus je velice slabé a je doprovázeno bolestí v podbřišku.Znamená to že mě HA Minerva nechrání před otěhotněním ?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, účinnost by neměla být snížena, pokud tablety užíváte pravidelně. Špinění však může být vyvoláno nepravidelným užíváním tablet. Protože však máte současně bolesti, zajděte k lékaři.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: