Krvácení mimo cyklus

Dobrý den, asi před dvěma týdny jsem byla u gynekoložky, protože jsem měla takový slabý narůžovělý výtok a bolest břicha. Doktorka mi udělala stěr z čípku a poslala to na rozbor, jestli to nejsou chlamydie a předepsala mi doxybene, test byl negativní a potom jsem měla zase od výtoku pokoj. Dnes se mi objevil ve větší míře víc jak týden po menstruaci. Nechci zase hned letět jak střelená do ordinace, už si připadám jak hypochondr, celý rok bojuju i s kvasinkama. Navíc, když jsem byla u doktorky nějak se zmínila o Antikocepci, mám totiž už skoro 2 roky nízkohormonální Artizii. Myslíte, že je to něco vážného? Děkuji za odpověď a přeji hezký zbytek dne.

Odpověď odborníka:

Když se jedná o recidivu výtoku je nejlepší cestou zhotovit mikrovní obraz poševní a kultivaci včetně citlivosti a dále postupovat podle výsledků.na co jste se chtěla zeptat o antikoncepci nevím, s výtokem by neměla mít souvislost. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: