Krvácení mimo menstruaci

Dobrý den pane doktore, jelikož chceme druhé miminko, tak jsem po dobrání pilulek dostala obvyklou MS (2dny). Znovu jsem pilkuky brát nezačala. Měli jsme samozřejmě nechráněný styk. Ale asi po 5 dnech tohoto nového cyklu jsem začala mírně špinit, hlavně po sexu. Po 3 dnech už jsem spinila, tmavě hněda barva, nezávisle na sexu a po 6 dnech jeden den nic a další den ráno světle růžová a k večeru zase tmavá. To moje "špinění" v tom smyslu ze to je hlen s příměsí tmavých cucku. Poboliva mě podbřišek. ms by se měla dostavit za 13 dní. Co by to mohlo znamenat? Jsem docela vylekana,nikdy jsem nic podobného nezaznamenala. První těhotenstvi naprosto v poklidu, otěhotnění hned v prvnim cyklu po vynechání antikoncepce. Mnohokrát předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Špinění se po vysazení antikoncepce může vyskytnout pokud by bolesti sílily zajděte na vyšetření jinak v klidu vyčkejte menses a terpve když by se situace opakovala i v dalším cyklu bylo by vhodné vyšetření. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x