Krvácení po pohl. styku

Dobrý den. Již několik měsíců trpím na výtoky z pochvy, pálení, apod. Navštívila jsem také několikrát svého gynekologa. Nejdřív jsem byla přeléčená Macmirorem na vaginální mykózu (už v té době jsem krvácela po pohl. styku), poté ustoupilo svědění, ale výtok s krvácením stále přetrvával. Při další návštěvě jsem po kultivaci nasadila Entizol, cytologie v pořádku. V minulém týdnu jsem Entizol dobrala a včera jsem měla pohl. styk s přítelem. Po styku jsem opět slabě krvácela a objevilo se i pálení a svědění, ihned jsem si udělala výplach pochvy Rosalginem. Prozatím žádný výtok. Při předepisování Entizolu mi gynekolog říkal, že může chvíli trvat, než se všechno v pochvě srovná, ať pak zkusím již zmíněný Rosalgin. Mám tedy opět kvůli včerejšímu slabému krvácení po sexu navštívit gynekologa nebo až při opakovaném krvácení? Už ale nevím, co by se mnou dělal, přijde mi, že nic nezabírá :/ Přemýšlím o zakoupení vag. krému Tea Trea Oil. Mám nasadit nějakou léčbu? (Nynější přítel je oproti mým bývalým sexuálním partnerům obdařenější.)

Odpověď odborníka:

Byla by vhodná opakovaná kultivace včetně citlivosti mikrobní obraz poševní a postupovat podle výsledku co se týče krvácení je nutné zjistit zda pochází z povrchu čípku nebo z dutiny děložní a podle toho zvolit zvolit další postup. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x